Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ 53 - 67


Μετά την νίκη του επί του Παλαίμωνα ο Διαγόρας ήρθε να παίξει στην δύσκολη έδρα του Λουτρακίου. Παίζοντας μία σφιχτή άμυνα και μαρκάροντας τον Κολλιόπουλο με ένα η δύο παίκτες ταυτόχρονα το Λουτράκι μπόρεσε να προηγηθεί στην πρώτη περίοδο. Ο Ν.Βοϊδήλας έφερε την μπάλα στα χέρια των Δεληγιάννη και Καλογήρου και εξακολουθώντας να χρησιμοποιεί τον Κολλιόπουλο για να τραβάει την άμυνα μπόρεσε να διεισδύσει στην άμυνα και να σκοράρει με τους Λιαπάκη και Κωνσταντίνου. Έτσι μπόρεσε και ξεπέρασε τη δυστοκία στα σούτ και ανέβασε το σκόρ. Με αυτή τη νίκη ο Διαγόρας ανεβάζει το ρεκόρ του σε 9-1.

Πόντοι:Α.Δεληγιάννης (25), Ι.Καλογύρου (13), Π.Κολλιόπουλος (11), Μ.Λιαπάκης (8), Ν.Κωνσταντίνου (4), Α.Μπουβής (3), Ι.Κλουτσινιώτης (3), Ε.Μπράβος, Ν.Ζεκάι, Γ.Σωτηρίου.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ 59 - 56

Ένας ακόμα συναρπαστικός αγώνας μεταξύ των πρωτοπόρων ομάδων έκλινε προς το μέρος του Διαγόρα χάρις στην ταχύτητα των παικτών του, την ευστοχία της στρατηγικής του Ν.Βοϊδήλα και την στήριξη της εξέδρας. Εάν είχαμε ευστοχήσει στις κερδισμένες βολές η διαφορά στο σκόρ θα ήταν μεγαλύτερη. Ο Διαγόρας διατήρησε την πρωτοπορία στο σκόρ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Πόντοι: Π.Κολλιόπουλος (24), Α.Δεληγιάννης (9), Ι.Καλογήρου (22), Μ.Λιαπάκης (4), Α.Μπουβής, Σ.Μαυρονάσιος, Κ.Μαυρονάσιος, Ι.Κλουτσινιώτης, Ε.Μπράβος, Ν.Ζεκάι, Γ.Σωτηρίου, Ν.Κωνσταντίνου.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ 56 - 107















Σε πολύ καλή φόρμα η ομάδα του Διαγόρα επιβλήθηκε της Ερμιόνης. Ο Ν.Βοϊδήλας εκμεταλεύτηκε την απόδοση της ομάδας και χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες από τους Παμπαίδες.