Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΕΡΜΙΟΝΗ 73-27

Εύκολα επιβλήθηκε ο Διαγόρας (1-0) επί της ομάδας της Ερμιόνης σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχή νίκη μετά τη νίκη επί του Άρατου την περασμένη εβδομάδα. Ο Ν.Βοϊδήλας δοκίμασε διάφορα σχήματα της ομάδας ώστε οι παίκτες να αποκτήσουν εμπειρία αναμένοντας το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΚΑΟΚ Παλαίμων την ερχόμενη εβδομάδα στην Κόρινθο.

Πόντοι:Α.Δεληγιάννης(26), Γ.Καλογήρου(21), Π.Κολλιόπουλος(15), Ν.Κωνσταντίνου(5), Ε.Μπράβος(3), Γ.Σωτηρίου(2), Κ.Μαυρονάσιος(1)

ΕΦΗΒΙΚΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΜΕΘΑΝΑ 103-42

Ο Διαγόρας Βέλου άνετα και υπερτερώντας σημαντικά νίκησε τα Μέθανα τα οποία δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση στις γρήγορες αντεπιθέσεις του Βέλου. Ο Διαγόρας είχε σημαντικές ελλείψεις στην αρχική πεντάδα αλλά βασικοί παίκτες όπως ο Γ.Μακρής, Θ.Βράκας και Μ.Μουτάφης διαμόρφωσαν μια σταθερότητα και εκμεταλλευόμενοι την καλη φυσική κατάσταση του Δ.Μακρή, ο οποίος επικράτησε κάτω από το καλάθι, ανέβασαν ψηλά το σκόρ. Καλή η απόδοση των Οικονόμου, Ζεκάι, Καπώνη που πλαισιώθηκαν από τους Δεληγιάννη, Καλογήρου και Κολλιόπουλο.

Πόντοι: Δ.Μακρής(28), Θ.Βράκας(13), Π.Καπώνης(12), Γ.Μακρής(9), Σ.Οικονόμου(9), Ο.Ζεκάι(8), Α.Δεληγιάννης(8), Μ.Μουτάφης(6), Π.Κολλιόπουλος(6), Γ.Καλογήρου(4)

Ο Διαγόρας Βέλου ανέβασε το ρεκόρ του σε 5-0 με τις προηγούμενες νίκες επί του Κοκκωνίου, Κρανιδίου, Μ.Αλεξανδρου Βραχατίου, ΚΑΟΚ Παλαίμωνα.