Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΕΧΑΙΟΥ 45-79

Πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε μία έμπειρη και σαφώς πολύ ανώτερη ομάδα που έχει επανειλημένα διακριθεί στο πρωτάθλημα. Οι μικρές αθλήτριες έπαιξαν με πάθος και χωρίς άγχος και πέτυχαν πολύ ψηλό σκόρ .

Πόντοι: ΚολλιοπούλουΒ.(17), Κολλιοπούλου Αμ.(4), Πρεδάρη Αθ.(2), Πανοπούλου Β.(2), Μπράβου Αν., Γιαννοπούλου Ε.(4), Βράκα Β.(3), Καλογεροπούλου Αρ., Κελάρη Κατ.(11), Πανοπούλου Χ.(2), Μαντατζή Ελ. και Ρόζου Β.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ 1ος ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 72 - 56


Το πρωτο 10λεπτο χαρακτηριστηκε απο την εκρηκτικη ταχυτητα του Γ. Μακρη και μια κλειστη αμυνα που απετρεψε τον Οιακα απο την ρακετα. Δ. Μακρης και Ραυτοπουλος στα ρημπαουντ.
Το 2ο 10λεπτο ξεκινησε με νεα 5αδα και επομενως αργοτερο ρυθμο. Αυτο επετρεψε στον Οιακα να ανεβει στο σκορ. Η επανεισοδος των Δεληγιαννη και Γ. Μακρη ανεβασε τον ρυθμο για να κλεισει το ημιχρονο 39-30 υπερ του Διαγορα.
Το 3ο 10λεπτο ειχε γρηγορο ρυθμο αλλα με ελαχιστη επιτυχια στο σκοραρισμα. Η φυσικη κουραση και η απουσια απο τακτικα παιχνιδια επεδρασαν αρνητικα. Ο Οιακας δεν εκμεταλλευτηκε την αστοχια του Διαγορα. Ανακαμψη στο τελευταιο 3λεπτο ανεβασε τη διαφορα στους 14 ποντους (52-38).
Στο 4ο 10λεπτο ο εντατικος ρυθμος συνεχιστηκε με τον Οιακα να πιεζει ασφυκτικα (ο Δεληγιαννης απεκτησε προσωπικη φρουρα). Αλλαζοντας τακτικη και παιζοντας με 4 γρηγορους παικτες ο Διαγορας αντεξε στην πιεση σκοραροντας στις αντεπιθεσεις.
Πολυ καλο παιχνιδι. Ο επαναληπτικος στο Ναυπλιο θα ειναι συγκλονιστικος.

Ποντοι: Δεληγιαννης (21), Γ. Μακρης (16), Δ. Μακρης (11), Μουταφης (3), Καπωνης (3), Ραυτοπουλος (15), Τσικουδης, Ζεκαϊ, Βρακας (3), Κολλιοπουλος, Μπομπολας, Οικονομου