Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004 - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ 60-90


Έγινε ένα γρήγορο παιχνίδι με το Διαγόρα να διατηρεί το ρυθμό του με τακτικές αλλαγές και γρήγορες πάσες. Ο Νίκος Βοϊδήλας άλλαξε στρατηγική και εκμεταλλευόμενος την ανοικτή άμυνα της Ολυμπιάδας έδωσε οδηγίες στους παίκτες του να περνούν μέσα στην ρακέτα για εύκολα lay-ups. Ο Διαγόρας κέρδισε με αυτό τον τρόπο πολλά φάουλ και έφερε σε δύσκολη θέση τους ψηλούς της Ολυμπιάδας.

Πόντοι: Π. Κολλιόπουλος (31), Α.Δεληγιάννης (28), Γ.Καλογήρου (9), Α.Μπουβής (4), Μ.Λιαπάκης (4), Γ.Σωτηρίου (4), Ν.Κωνσταντίνου (3), Γ.Κλουτσινιώτης (2), Ν.Ζεκάι (2), ακόμα αγωνίστηκαν Σ. Μαυρονάσιος και Κ.Μαυρονάσιος.

ΑΝΔΡΩΝ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΜΕΘΑΝΑ 76-50


Ο πρώτος αγώνας για την ομάδα παρουσίασε καλή συνολική εικόνα με σωστή κίνηση της μπάλας και κλειστή άμυνα. Η ευστοχία από την περιφέρεια βοήθησε το Βέλο να διατηρήσει το προβάδισμα στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα.

Πόντοι: Πανούσης Κ. (18), Χριστοδούλου Γ. (15), Δεληγιάννης Γ. (15), Γκόλιας Γ. (8), Μπόκος Β. (8), Βαρβιτσιώτης (5), Σαρμάς Γ. (3), Μακρής Δ. (2), Γκόλιας Π. (1), Μακρής Γ., Τριανταφύλλου Γ., Ραφτόπουλος Φ.