Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ 65-58

Συγχαρητήρια στις ομάδες του Διαγόρα Βέλου και ΚΑΟΚ Παλαίμωνα Κορίνθου που προσέφεραν ένα συναρπαστικό αγώνα μεταξύ των δύο κυρίων αντιπάλων στο πρωτάθλημα παίδων. Από την μία πλευρά η Κόρινθος να υπερτερεί σε ύψος, από την άλλη το Βέλο σε έλεγχο της μπάλας. Το Βέλο προηγήθηκε στη πρώτη περίοδο (10-16) πρός μεγάλη έκπληξη της Κορίνθου η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί τους ψηλούς της. Στη δεύτερη περίοδο η Κόρινθος βρήκε το ρυθμό της και προηγήθηκε στο ημίχρονο 30-25. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Κόρινθος αύξησε τη διαφορά της στους 14 πόντους δείχνοντας ότι μπορεί να αυξήσει το σκόρ παραπάνω. Αλλάζοντας στρατηγική ο Νίκος Βοϊδήλας αύξησε την ταχύτητα του παιχνιδιού βασιζόμενος στους Δεληγιάννη και Κολλιόπουλο. Με 4 συνεχή τρίποντα από τον Κολλιόπουλο και ένα σερί 4-20 το Βέλο κατάφερε να προηγηθεί 54-55 με 3 λεπτά να απομένουν στον αγώνα. Στο επόμενο ενάμισι λεπτό οι Δεληγιάννης, Κολλιόπουλος και Κωνσταντίνου βγήκαν με 5 φάουλ και αυτό έκρινε και το τελικο αποτέλεσμα αφού η ομάδα του Βέλου ουσιαστικά συνέχισε τον αγώνα με τους αναπληρωματικούς της (ο Καλογήρου αποχώρησε με τραυματισμό στο τρίτο δεκάλεπτο). Η ψυχή των παιδιών που έπαιξαν τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν που κράτησε και την τελική διαφορά στους 7 πόντους.

Σημειώνουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη με ένα μόνο διαιτητή (Αντωνάκος Φ.) ο οποίος δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει όλες τις φάσεις και υπέπεσε σε λάθη που κατ' ουσίαν έκριναν το αποτέλεσμα (5ο φάουλ σε Δεληγιάννη και Κολλιόπουλο στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα).

Πόντοι: Π.Κολλιόπουλος (24), Α.Δεληγιάννης (9), Α.Μπουβής (7), Γ.Καλογήρου (5), Μ.Λιαπάκης (4), Γ.Κλουτσινώτης (4), Ν.Κωνσταντίνου (3), Ε.Μπράβος (2). Ακόμα αγωνίστηκαν Σ.Μαυρονάσιος, Κ.Μαυρονάσιος, Ν.Ζεκάι και Γ.Σωτηρίου.

Διαγόρας Βέλου 2-1 στη βαθμολογία,
ΚΑΟΚ Παλαίμων 3-0 στη βαθμολογία.